Rustdag

Home » Rustdag

11 april – rustdag. Marc heeft gebeld. Is gevallen gister, voor de 4e controlepost. Heeft last van zijn rib. Zijn zwakke plek. Is erg pijnlijk, ook met ademhalen. En dan natuurlijk die rugzak om.
Zat er gister erg goed in, wist zeker dat hij een uur eerder binnen kon zijn als hij zijn pijnlijke rib niet had gehad. Baalt echt als een stier. Zit nu bar aan de pijnstillers.

Gaat morgen natuurlijk toch die 42 km doen, en toch ook proberen nog bij de eerste 200 te komen. Het is spannend.
We wachten af.

Gaat vandaag bestuderen wat hij met die waterbidon aan de kant van de rib moet, want dat doet zeer.

Nog een toevoeging van gister (uit verslag van Guido van Olffen, www.facebook.com/zandlopers):  ontzettend zwaar, 45 km aan los zand waarvan 15 km door de hoogste duinen van Marokko. Temp max 54 graden. Tussen de 45 en 54 km moesten ze door de hoogste duinen met hele steile afdalingen. Erg mooi, maar slopend.

Mailtje van Marc, donderdag 11 april om 19 uur ontvangen: Allemaal bedankt voor jullie email. Morgen laatste dag, 42 k, erg zwaar. Iedere dag krijgen we van de organisatie de mailtjes en iedereen kijkt er naar uit. Alle berichten zijn welkom en helpen in de strijd. Later vertel ik de verhalen wel. Tot snel.  Marc

Op de rustdag is het rond de 40 graden, en er is net een zandstorm geweest.

zo moesten ze de zandduinen af:

zand

2017-08-02T19:51:56+01:00MDS 2013|2 Comments

2 Comments

  1. Carolien Muusse 11 april 2013 at 20:27

    He daar Marc mocht je het nog mee krijgen, heel veel succes met de loop van 12 april Balen van die rib maar zoals ik je nu wel ken zoek je mogelijk heden om de loop Zo te kunnen doen dat je toch nog goed uit de voeten kunt denk aan je zelf en zorg goed voor je dan maar later binnen goed strak af tapen van de rib kan rust bieden Als je bezig bent dan voel je het niet daarna wel aar dat is dan weer voor later Fijn dat je rust het kunnen houden. Je gaat dit kunstje flikken toppie Later gr Lien

  2. Hans van Amersfoort 11 april 2015 at 21:36

    Hoi , Marc ! Zet hem op , die laatste etappe ! Ik weet zeker dat je hem haalt en ik weet zeker dat je er enorm van baalt als je hem niet loopt. Maar je kunt het , zoveel mentale kracht heb je wel ! Succes , Hans van Amersfoort.

Comments are closed.