Trots, trots, trots

Home » Trots, trots, trots

Jajajajaja, hij heeft het geflikt!!! Met een prachtige tijd, ondanks zere rib over de finish. Ik denk zelfs binnen die 200, maar dat kan ik nog niet zien.

Zelfs een dansje voor de camera voor de supporters, hoe mooi kan het zijn!!!

ranking-300x236

Ik zie net dat hij op plaats 164 staat. FANTASTISCH!!!

Nagekomen mailtje van Marc:
Hoi luitje, zojuist de MDS afgesloten. Wow. Dit is van een heel ander niveau dan ik ooit gedaan heb. Duizend keer gestorven, en dan nog een paar keer. Constante warmte tussen 31 en 49 graden.
Geen stukkie asfalt, alles zand, stenen en andere ellende. Mijn voeten voelen als gehakt, op mijn blaren kun je een huis bouwen en ik ben bang dat mijn gekneusde rib vandaag met dat gerammel van mijn backpack voorlopig blauw gekleurd blijft. Gekkenwerk eigenlijk, maar wel een ultieme uitdaging qua self management, voeding en drinken. Kilometers lang jezelf verzetten tegen negatieve gedachte, alles ombuigen naar iets positiefs.
Ik heb mensen pijn zien lijden, ongelooflijk, maar toch doorzetten. Er is zelfs een japanner die alles in een koe-pak heeft gelopen. Of het team dat ongeneeslijke zieke kinderen in een riksha over het hele parcour hebben meegenomen. Tranen in mijn ogen als ik dat zie. Dat geeft kracht. Er is altijd wel iemand die het zwaarder heeft. Ik tel mijn zegeningen

2017-08-02T19:51:56+01:00MDS 2013|4 Comments

4 Comments

 1. Carolien Muusse 12 april 2013 at 21:17

  Heb eigenlijk geen woorden. Wat jij geflikt heb top dit neemt jouw niemand meer af Marc. Gewoon geflikt die hel daar. Zelfs op mijn werk heb ik af en toe gekeken hoe Het ging heb echt gehoopt dat het zou lukken . Had er alle vertrouwen in je had er genoeg voor gedaan . Maar je moet het dan toch maar doen. En dan nog die rib Pff echt chapo hoor alles wel van je aan de eet tafel na een wel verdiende vakantie Morgen nog een loop voor Unicef en dan …….. Dikke knuffel van lientje

 2. John Brands 12 april 2013 at 21:33

  Hoi Mark, Super Super wat een prachtige prestatie. Ondanks een pijnlijke rib toch plaats 154 je wou binnen de 200 eindigen nou dat is dik gelukt. Geniet ervan kerel !!! Groet John en Linda Brands

 3. Jos en Mary 12 april 2013 at 21:38

  HOi Marc, Gefeliciteerd, wat een top prestatie.Dat kan niemand je meer afnemen Het is gelukt. We hebben strijd met je gevolgd met heel veel respect. Je bent een kanjer maar dat weet je al. We horen graag de verhalen van je als je thuis bent. Morgen een lekkere douche daar kan je volgens mij ook al naar uitkijken. Zie je gauw weer.groetjes jos en mary

 4. Hans van Amersfoort 13 april 2013 at 22:36

  Bewondering en enorm veel respect !! Hans van Amersfoort.

Comments are closed.