Zware tweede etappe gehaald

Home » Zware tweede etappe gehaald

Veel bergen, veel wind, zwaar parcours, maar he did it!

Net een telefoontje gehad, het gaat goed met Marc. Het was wel een hele zware route, hoge zandduinen, klauteren in het zand, klimmen over kliffen (erg fijn met hoogtevrees) gecombineerd met een harde wind bij 45 graden, dus afzien. Maar…… gelukkig ook genieten. Leuke tent met 5 mensen, veel verhalen, goede sfeer.

Bij de eerste post wat tijd genomen om de tenen goed in te tapen, aangezien die nog even mee moeten. Gelukkig veel eten bij zich, kan de energie goed gebruiken. Hij zit er gelukkig nog goed in. Op naar de volgende dag.

binnenkomst2eetappe

2017-08-02T19:51:56+01:00MDS 2013|2 Comments

2 Comments

  1. Carolien Muusse 7 april 2013 at 21:03

    Top van je Marc de eerste etappe, als ik dit type ben je al bezig met de tweede We gaan af wachten ,

  2. Jos en Mary 8 april 2013 at 21:39

    Dat is nr 2 . Wat een prestatie. Op naar nr 3. Succes morgen Jos en mary

Comments are closed.